Kérés
Amihez  segítséget szeretnék kérni, és ezzel bekerül a fejlécbe is egy KÉRÉS gomb, az a következők:

 ~ Légyszíves, használjátok a bejegyzések alatti dobozokat, elolvastam, tetszik/nem tetszik/unalmas volt gombokat, azért vannak.
Neked csak egy klikk, nekem viszont fontos a visszajelzés, még ha negatív is :P


~ Az éppen aktuális moly olvasmányaimmal kapcsolatban nyugodtan lehet kívánni, akár itt, akár a molyon, akár az FB-én jelezni, hogy valamiről szívesen olvasnátok véleményt :)

~ Ha valami nem működik, gikszer van, legyen az kép, link, videó, akkor nagyon örülnék, ha jeleznétek - ez az egyik legeslegnagyobb segítség, amit csak tudtok adni.
 (A gombnyomogatás után, mert a rögeszme az már csak ilyen fix nálam :D )
Lehet a mailre is kattintani, de mivel a posztok alatt a megjegyzések csak jóváhagyás után jelennek meg, így a problémás bejegyzés után azonnal tudok javítani is.

~ LINKCSERÉT szívesen fogadok :) segítsük egymást!

~ És még mindig jöhetnek kortárs költemények is, a hét verse címke alá, most épp kifogytam.
Neked ingyen reklám, nekem tartalom, igazi nyerő-nyerő szituáció.


~ Mondtam már, de újra leírom: 
hét közbeni friss infókat, azonnali elérhetőséget a moly és a twitter biztosít nekem, a gmail mellett még azok vannak a mobilomon éjjel-nappal nyitva ;)
A híres mikroblog alkalmazást kifejezetten sokat használom és naponta reblogolok valamit JKR, Mugglenet vagy Joanne Harris hírfolyamából is.

 https://www.facebook.com/lakosztaly

És van ugyebár ez a kedvelési, követési lehetőség is :D

Köszönöm a like-ot, előre is! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Felhívom rá a figyelmet, hogy a blogon a megjegyzések MODERÁLÁS után kerülnek fel; illetve hogy a megjegyzés írója tudomásul veszi, hogy adatait (nevét és online elérhetőségét) ÖNKÉNT adta meg. Harmadik félnek, vagy reklámcélra nem használom fel senki adatait!