II. Potter Kihívás - Harry Potter fanfic verseny


"Kedves Olvasók! 

Úgy döntöttünk, hogy másodjára is megrendezésre kerül a kihívás. Az előzőhöz képest lesz néhány változtatás, de reméljük, ezek nem veszik el senki kedvét az írástól. 

A vállalkozó szellemű írók két csapat közül választhatnak.

Az egyik oldal az örök álmodozóké, akik vakon hisznek az igaz szerelem erejében, és mindent megtesznek, hogy a kiválasztott partnerrel kiteljesedjen ez az érzés. Nem kérdőjelezik meg a másikat, szeretik testestül-lelkestül, és készek mindenüket feláldozni érte. Minden gondolatukat kitölti, és gyakran érzik, hogy még levegőt is képtelenek lennének nélküle venni. Ők lesznek a RÓZSA csapat tagjai. A rózsa, amely megkérdőjelezhetetlenül a szerelem virága. 

A másik oldal képviselői sokkal földhözragadtabbak. Rájuk is mondhatnánk, hogy szerelmesek, de ez az érzés más, megnevezhetetlen. Tudnának élni a kiválasztott férfi vagy nő nélkül, mégis van egy kapocs, ami összeköti őket; előfordulhat, hogy csak teste, egy-egy gondolata, a meglátásai, de hiányoznak azok a dolgok, azok a hétköznapi dolgok, amik az igaz szerelmet azzá teszik, ami. Mégis minden megvan benne, hogy együtt tudjanak működni, de mindig akad valami, ami miatt nem képesek egymás társai lenni. Se vele, se nélküle nem az igazi. Ők fogják erősíteni a KAKTUSZ csapatot. A kaktusz a kitartás, az állhatatosság jelképe. Ez esetben megmutatja, hogy hűek önmagukhoz, és tartjuk magukat az elhatározásukhoz. 

Nem utolsó sorban pedig következzen a téma, ami az egyik leglényegesebb dolog egy kihívás során. A HŰTLENSÉG a legtöbb ember számára ugyanazt jelenti; valaki, aki egy kapcsolatban él megcsalja a párját. De a hűtlenség ettől jóval több. Számtalan módon lehetünk hűtlenek ugyanúgy a párunkhoz, mint a szüleinkhez, testvérünkhöz, vagy egy jó baráthoz."

Mint azt már mindenki észrevehette, felkerült az utolsó történet is az oldalra. Pontozásra, véleménynyilvánításra jövő hét péntekig, vagyis 04.22. éjfélig van az olvasóknak lehetősége.
A történetekre érkezett minden szavazat érvényes, amennyiben megfelelnek a szabályzatban leírtaknak.

LINK:
http://potterkihivas.blog.hu/2017/4


Megjegyzések