Skandináv könyvklub - Északi Irodalom Hetének programja



A Skandináv Ház skandináv könyvklubjának helyszíne az Országos Idegennyelvű Könyvtár, ahol Magyarország Legészakibb Könyvespolca is található.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
📖📚
Regisztráció ➡️ regisztracio@skandinavhaz.hu.
Ha a soron következő könyvet szeretnéd eredeti nyelven (is) elolvasni, a regisztrációs e-mailedben jelezd ezt nekünk, és elektronikus formában eljuttatjuk hozzád az eredeti nyelvű példányt.

📖📚 A novemberi skandináv könyvklub az Északi Irodalom Hetének programsorozatához kapcsolódik. Most nem „csak” beszélgetni fogunk a könyvről, a hideg és sötét novemberi estét felolvasással, finom süteményekkel, kávéval-teával, gyertyafénnyel igyekszünk barátságosabbá tenni.

📖📚 A skandináv és balti országokban ezen a héten ugyanazt a szöveget olvassák fel könyvtárakban, intézményekben, klubokban, iskolákban. A Skandináv Ház kezdeményezéséhez idén először Magyarországon is több mint 50 partner csatlakozott, hogy velünk együtt ünnepelje a skandináv irodalmat.

📖📚 Idén a felnőtteknek szóló olvasmány Karen Blixen dán írónő Babette lakomája című kisregénye, melyből világhírű film is készült. Ebből fogunk felolvasni, majd beszélgetünk a fordítóval, Kertész Judittal.

Szeretettel várunk mindenkit!

📖📚 Megbeszélendő könyv: Karen Blixen: Babette lakomája
📖📚 Vendég: Kertész Judit
📖📚 Harmadik alkalom: 2019. november 14. (csütörtök) 18:00
Helyszín: Országos Idegennyelvű Könyvtár, nyelvstúdió (1056 Budapest, Molnár utca 11.)

FB esemény: https://www.facebook.com/events/435715723749298/

Megjegyzések