Jeff Kinney: Régi ​szép idők (Egy ropi naplója 10.)



FÜLSZÖVEG:

Régen minden jobb volt. Vagy mégsem?

Greg Heffley is ezt a kérdést teszi fel magának, amikor a városa úgy dönt, egy időre hanyagolja az elektromosságot. Csakhogy a modern világnak igenis vannak szépségei, a régimódi életet pedig nagyon nem Gregnek találták ki.

A feszültség egyre csak nő a Heffley-házban és azon kívül is: Greg vajon át tudja ezt vészelni? Vagy a „régi szép idők” leiskolázzák szegényt?




Az élet bonyolult, a család meg még bonyolultabbá képes azt tenni - szerintem ez ennek a sorozatnak a legnagyobb tanulsága.
Őszintén szólva, mindig lelkesen várjuk Greg és famíliája újabb kalandjait, mert egyfelől rendkívül kiszámíthatatlanok, másfelől Kinney ügyesen dolgozik a klisékkel.

Habár én őszintén nem értem néha a Heffley szülőket, - példának okáért akkor, amikor befogadnak egy malacot a házukba, és kap az állat egy szobát is -, a nagypapa első találkozása az internettel, illetve a faházas gyerektábor azért roppantmód ismerős volt.
Szinte minden részben van valami ijesztő szál is, amitől borzongani lehet, most éppen a tábori rémről szóló (hamis) pletyka, de számtalan olyan apróság is, amit érdemes megbeszélni.

Ebben a kötetben Greg bátyja, Roddick vállal egy olyan munkát, ami eszembe juttatott egy képsorozatot, aminek most direkt csak az első részét mutatom meg.

Klikeljetek a többi képhez, és jó szórakozást kívánok a könyvhöz!

 katt a többi képhez!


Megjegyzések