Skye Warren: Beauty and the BeastErin cleans Mr. Morris's house twice a week, soaking up every moment with the reclusive ex-soldier she secretly loves.

Blake Morris knows he's scarred both inside and out and is no good for the beautiful young woman who cleans his house to pay for college. But when Erin walks in on Blake touching himself and moaning her name, all bets are off.

Blake receives an offer to return to his alma mater as an associate professor. This is his chance to reenter the world-and to be worthy of the woman he loves. But when they both enter the classroom on the first day, everything is on the line-his career, her future, and a love greater than they knew possible.

Can beauty save the beast?

Find out in this steamy contemporary fairy tale retelling!

WARNING: This full-length novel contains a scarred military hero, a young college student working as a maid in his house, and a happily ever after!A molyon, az Amazon zónában karcolta valaki a hírt, hogy ingyenes ez a könyv, és gyorsan le is csaptam rá. A Szépség és a Szörnyeteg a kedvenc Disney mesém, bármilyen fandomban, bármilyen párossal, lehet hetero, homo szívesen olvasom a feldolgozásokat.
Figyelem, az ingyenesség változhat, valamint meg kell jegyeznem, ez egy EROTIKUS feldolgozás, meglehetősen sok szex van benne.

Mindjárt a nyitójelenetben Erin rányit a munkaadójára, aki éppen lelkesen használja a jobb kezét, takaró nélkül, meztelenül :D És ha a maszturbálás nem lenne elég, Blake Erin nevét kiáltja élvezete közben.
Hát mi ne mondjak, jó kis kezdése van XDXD

A könyv első harmada meglehetősen sok lepedőakrobatikát tartalmaz, valaki a Goodreadsen vinnyogott is azon, hogy lehet ingyenes egy ilyen sok szexet tartalmazó könyv?
Mert ugyebár a Szürke 50 az pénzért már lehet szoftpornó?!? >-<
Az elején én is azt hittem, hogy csak szex lesz benne, de aztán szép lassan előbukkantak más témák is. Például Blake sérülése, hogy fogságban volt, a vele együtt utazó katonát megkínozták, és majdnem egy évig tartott, míg az arcán a robbanás nyoma heggé vált. Hogy elhagyta őt a menyasszonya,  amint meglátta a férfi sérült arcát, ezzel komplettül lerombolva az önérzetét. Hogy Blake hányingert és pánikrohamot kap a kórháztól, mert olyan sokáig kezelték.

A másik oldal se problémamentes:
Erin fél az újabb csalódástól, mivel az előző pasija azért szakított vele, mert az anyukája takarítónő. Az anyja pedig nem bízik Blakeben, mert egyszer takarított egy gazdag férfinál, és amikor az erőszakoskodott vele, és ő nem engedett, akkor a gazdag pasi megvádolta lopással, arra hivatkozva rúgta ki Erin anyját.
És akkor még nem említettem a volt menyasszonyt, Melindát, aki szívesen jutna vissza Blake házába, főleg a férfi pénztárcájába...

Tehát meglepően sokrétű volt a regény, 4 csillag, teljesen élvezhető volt, sőt még az újraolvasást sem zárom ki , valamint felfedeztem, van még egy Skye Warren ekönyvem a kindlemre töltve :)
Még egyszer link az amazon oldalhoz - most éppen több könyve is ingyenes!!!
Skye Warren amazon

Megjegyzések