Könyvmolyképző Fortuna kuponok



Az elmúlt két hónapban többször vásároltunk a Könyvmolyképző kiadótól, így összegyűlt itthon pár kuponunk. Gondoltam, közreadom, hogy milyen könyveket lehet vele olcsóbban beszerezni, és ha dobtok nekem mailt a bagolybizsu(kukac)gmail(pont)com-ra akkor el is küldöm őket.

Levásárlási HATÁRIDŐ: április 30!!!




 "The Body Coach-ként, azaz a testguruként híressé váló Joe Wicks első könyvében megmutatja, hogyan szabadulj meg a fölöslegtől több evéssel és kevesebb edzéssel. Meglepő lehet, de működik.

A Fogyj 15 perc alatt! száz tápanyagban gazdag, gyorsan elkészíthető receptet és Joe otthon végezhető HIIT ( magas intenzitású) gyakorlatait tartalmazza, és megtanítja, mely ételeket és gyakorlatokat párosítsd az intenzív zsírégetés érdekében. 

„Célom, hogy megmentsem az embereket a diétaipartól. Ez az étkezési -és edzésterv azért született meg, hogy mindenki megtanulhassa, hogyan legyen vékony, egészséges és erős éhezés nélkül. Már több mint 50 ezer embernek segített a világ minden táján. Őszintén hiszem, hogy a te életedet is alapjaiban megváltoztatja, és ezentúl teljesen másképp fogsz tekinteni a táplálkozásra.

1 sporttudományi diploma
5 év személyi edzőként
3 év online táplálkozástudományi szakértőként
50 000 sikertörténet
90 nap – ennyi időbe telik, hogy átformáljalak”

Kerülj a legjobb formádba

egyszerűbben, mint gondolnád!"

Fogyj 15 perc alatt! 15 perces ételek és gyakorlatok a vékony és egészséges testért

KETTŐ darab kuponom van, -28 % kedvezményt ad.



"E könyv segítségével
 pofonegyszerűen készíthetsz
 finomabbnál finomabb sütiket, krémeket és habokat,
 eredeti gyümölcsös desszerteket,
különleges, trendi csemegéket, mennyei tejes italokat!

A tippek, trükkök és a lépésről lépésre leírt receptek
még a kezdőkből is mestercukrászt varázsolnak.


Ne habozz! Vágj bele!"

Lányok nagy desszertes könyve – mennyei édességek

EGY darab kuponom van, -28 % kedvezményt ad.



"A könyvet a családomnak és a barátaimnak ajánlom, és mindenkinek, aki figyelemmel kísérte, hogyan alakul a sorsom, és kitartott mellettem jóban és rosszban.
Ajánlom azoknak a gyerekeknek, bárhol is éljenek a világon, akik kilógnak a sorból, akik úgy érzik, hogy mások, mint a többiek, és akiket tévesen ítélnek meg.
Nincsen azzal semmi baj, ha valaki más, mint a többiek.

És nincs annál fontosabb, hogy higgyetek magatokban. Számomra ez volt a megoldás, bármilyen helyzetbe kerültem."
HÁROM darab kuponom van, -28 % kedvezményt adnak.





"Marcsi, a kismacska, kalandos utat jár be, amíg szerető gazdihoz kerül. Megismerkedik állatokkal és emberekkel, sokat tanul a világról és segít, ahol tud.A mesét László Maya illusztrációi teszik még kedvesebbé."

Marcsi szeretetre vágyik

EGY darab kuponom van, -33 % kedvezményt ad.



"Hogyan folyik a verseny a színfalak mögött? avagy Így doppingoltunk mi. Ez a könyv lerántja a leplet a kerékpársport világának titkos módszereiről. Kíméletlen őszinteséggel tárja fel a sportágat behálózó doppingügyeket és világosan bemutatja a sportág ikonikus alakja, Lance Armstrong és társai szerepét.

Tyler Hamilton, egykori olimpiai aranyérmes versenyző beavatja az olvasót a legapróbb részletekbe is. A kötetet a New York Times bestseller-szerző, Daniel Coyle állította össze.

Tyler Hamilton a világ legmagasabb szinten jegyzett és legkedveltebb kerékpárversenyzője volt, aki elképesztő kitartásával, és legendás fájdalomtűrő képességével tűnt ki a többiek közül. A 2003-as Tour de France-on a verseny elején kulcscsonttörést szenvedett, mégis negyedik lett – úgy, hogy kínjában a gyökeréig koptatta tizenegy fogát. Pályafutását a ’90-es években kezdte a U.S. Postal Service csapatában, ahol hamarosan Armstrong legbizalmasabb segítője és legbelső körének tagja lett. Armstrong hét Tour-győzelmet ért el, és az első három bajnoki címben Hamiltonnak is oroszlánrésze van, ott tekert Armstrong mellett, és segítette a célig. De saját karrierjének csúcsán, vagyis néhány héttel az olimpiai aranyérem megszerzését követően, őt is elérte a dicstelen vég: doppingvétség miatt száműzték a sportból.

Coyle két éven át több mint 200 órányi interjút készített Hamiltonnal, és Hamilton számos csapattársa, ellenfele valamint barátja is őszintén felelt a kérdéseire. A munka eredménye ez a döbbenetes könyv lett, mely első alkalommal nyújt bepillantást ebbe a sötét, lélegzetelállító és szürreális világba, ahol etikátlan orvosokkal, gátlástalan csapatigazgatókkal és kétségbeesetten nyerni akaró sportolókkal találkozhat, akik mindent megtennének azért – kockára téve testi, lelki és erkölcsi épségüket is –, hogy előnyt szerezzenek riválisaikkal szemben."

Titkos verseny

KÉT darab kuponom van, -42 % kedvezményt adnak.

Még egy apró információ a Könyvmolyképzőről: már két könyvtől ingyen szállítanak :))

Megjegyzések